Gör det du är bra på och sprid lycka

Vad är meningen med livet? Frågan är egentligen lite felaktigt ställd för den utgår ifrån att det bara finns en mening i livet. Vissa säger till exempel att det är barn som är meningen med livet. Men i sådant fall har ju inte personer som inte kan få barn någon mening med sina liv. Är de då ett misstag?

Såklart inte! Alla har meningar i livet och det finns saker som bara du kan ge världen. När du kommer på vad du kan ge så har du en viktig nyckel till lycka.

Dela med dig av det som du är bra på

Du kanske är en sådan där människa som alltid ser bra saker hos andra. Du märker när din kollega har fått fin färg eller när det har hänt något trevligt. Ditt bidrag till världen blir att uttrycka detta. Något du säkert redan gör.

När du talar om för andra allt gott som de ser hos dem så sprider du glädje. Du skapar spiritualitet omkring dig. Det som du är bra på är din gåva från Gd. Det är den som du ska använda i världen för att sprida salighet omkring dig.

Alla är bra på olika saker och det är när vi delar med oss av det som vi kan och gillar att göra som vi känner mening i livet. Det är ju inte en sak för varje person. De flesta är bra på många olika saker.

Livet ger dig testerna som visar dina styrkor

Det fina med att göra det vi är bra på är att vi hela tiden får tester som visar precis vad det är. Livet är fullt av nya situationer där vi lyckas mer eller mindre bra. Det som lyckas känns ofta bra att syssla med och där har du på ett naturligt sätt något som du kommer att vilja göra mer av.

Men det finns också personer som njuter av att lyckas med det som är svårt. De är bra på att ta sig över hinder och det är deras gåva till världen. Genom att vara den du är och fokusera på det du vill göra så är du en inspiration för alla omkring dig. Sug lite på den karamellen och gör sedan något som du kan och vill göra!